Rregjistri Publik i IEKA
 
Ismail Rahman Lleshi
NIPT: K82202015Q
Vendlindje: Mat
Ditelindje: 04.01.1962
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
267, 27.08.2012
Adresa: Rr. "Jordan Misja", Pall. "Agibes Halili" Nr.166, Sh.11, Ap.23 , Tiranë
Mobil: 0682167655
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 82, 22.09.2012, Regjistrim