Rregjistri Publik i IEKA
 
Halim Qazim Bakalli
NIPT: L64708201O
Vendlindje: Kukës
Ditelindje: 20.10.1962
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
103, 29.12.2000
Adresa: Rruga.Don Bosko, pallati TID, zona kadastrale nr.8330, shkalla nr.4, kati nr.3, Ap.12, Tiranë
Mobil: 0692079263
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: