Rregjistri Publik i IEKA
 
Etleva Shaban Ashiku
NIPT: K83903002N
Vendlindje: Korçë
Ditelindje: 15.12.1962
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
177, 22.01.2008
Adresa: Lagja 3, Rr. Sedat Babani, Nr 2, prane Raiffeisen Bank, Korçë
Mobil: 0682064507
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: