Rregjistri Publik i IEKA
 
Ervis Fiqiret Kraja
NIPT:
Vendlindje: Shkodër
Ditelindje: 05.06.1982
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
262, 27.08.2012
Adresa: Rruga Studenti, Pallati Hipotekes, Kati 1, Shkodër
Tel: 022254854
Mobil: 0692155504
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
ENNUR AUDITIM sh.p.k
A.R., 497, 15.07.2016

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 55, 27.08.2012, Regjistrim