Rregjistri Publik i IEKA
 
Ermir Nexhat Veipi
NIPT: K81506022D
Vendlindje: Vlorë
Ditelindje: 07.05.1976
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
261, 27.08.2012
Adresa: Njesia Bashkiake nr.7, Bulevardi Gjergj Fishta, Kullat Gora nr.2, kati i 10, apartamenti nr.49, Tiranë
Mobil: 0686016860
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 71, 29.08.2012, Regjistrim