Rregjistri Publik i IEKA
 
Enkeleda Abdulla Stefani
NIPT: K72228006I
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 13.07.1977
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
208, 04.10.2010
Adresa: Njësia Administrative Nr.5, Rruga Vaso Pasha, Ndërtesa nr.22, Hyrja Nr.23, Apartamenti Nr.4, Kodi postar nr.1019, Tiranë
Mobil: 0682005013
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 211, 29.10.2010, Regjistrim