Rregjistri Publik i IEKA
 
Engjellushe Fetah Rami
NIPT: L32109025F
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 21.07.1967
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
259, 27.08.2012
Adresa: Njësia Bashkiake nr 9, Rruga "Bardhok Biba", Pallati nr.11 (Hodaj), shkalla B, Apartamenti nr 13, Tiranë
Mobil: 0686064119
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 2, 09.04.2013, Regjistrim