Rregjistri Publik i IEKA
 
Eneida Hamit Rahmani (Saliaj)
NIPT: K71612001N
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 30.06.1965
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
158, 19.05.2006
Adresa: Rr.Ali Demi, nr.16, Tiranë
Tel: 042342376
Mobil: 0682051151
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 107, 02.11.2006, Regjistrim