Rregjistri Publik i IEKA
 
Elton Stavri Tirana
NIPT: L01612028I
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 24.02.1974
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
257, 27.08.2012
Adresa: Rr.Komuna e Parisit, Pall.Kika, Ap.2/7, Tiranë
Mobil: 0699325722
Mobil: 0688046095
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 53, 27.08.2012, Regjistrim