Rregjistri Publik i IEKA
 
Eleda Spiro Dhima
NIPT: K93819401P
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 20.11.1958
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
197, 30.01.2009
Adresa: Lagja Xhevdet Nepravishta, Rr. Vasil Prifti, Godine 1 kateshe, perballe shkolles "Foto Puka", Lushnjë
Mobil: 0694098121
Mobil: 0694020409
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: