Rregjistri Publik i IEKA
 
Edlira Nazmi Buzani
NIPT: L81407509J
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 14.12.1969
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
254, 27.08.2012
Adresa: Lagja 3, Rr."Egnatia", Pll. Aleksi (perballe deges se Tatimeve), Durrës
Tel: 052231084
Mobil: 0692081272
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 48, 27.08.2012, Regjistrim