Rregjistri Publik i IEKA
 
Ervin Ramazan Ademi
NIPT:
Vendlindje: Ersekë
Ditelindje: 07.07.1985
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
408, 31.05.2019
Adresa: Lagjja Pavaresia, Rr.Sadik Zotaj, Pallati 9 katesh, kati II, pas pallatit te Sportit, Vlorë
Mobil: 0696952777
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
A&E AUDITING shpk , Administrator , Ortak - 30%
KR, 711, 05.03.2021

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 711, 05.03.2021, Regjistrim