Rregjistri Publik i IEKA
 
Ramiz Qamil Kamani
NIPT: L02318010G
Vendlindje: PĂ«rmet
Ditelindje: 01.08.1966
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
287, 27.08.2012
Adresa: Lagjja Kongresi i Permetit, Bulevardi "Jakov Xoxa", pallati nr- 1 kati i dyte prane hotel "FIERIT", Fier
Mobil: 0672011464
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 706, 06.11.2020, Regjistrim