Rregjistri Publik i IEKA
 
Irsa Burhan Breçani
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 26.01.1990
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
460, 03.07.2020
Adresa: Rruga "Jordan Misja", pallati "Sara-El", shk. 1, ap. 1, Tiranë
Mobil: 0696428883
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Alb Auditing & Co sh.p.k.
KR, 698, 03.07.2020

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 698, 03.07.2020, Regjistrim