Rregjistri Publik i IEKA
 
Olsiana Kudret Fekaj
NIPT:
Vendlindje: Skrapar
Ditelindje: 17.04.1991
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
461, 03.07.2020
Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, Nd.32, Hyrja 14, Ap.8, Kodi Postar 1001, Tiranë
Mobil: 0692180750
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
INTER BBK AUDITING sh.p.k. Firme Anetare e Moore Stephens International Limited
KR, 694, 03.07.2020

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 694, 03.07.2020, Regjistrim