Rregjistri Publik i IEKA
 
Ilda Ismail Kadrimi
NIPT: L52202531D
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 07.09.1987
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
457, 23.04.2020
Adresa: Lagjja nr.3, Rruga Nail Kondi, Objekt me nr. 4005, Kati i parë, Durrës
Mobil: 0693947892
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: Kr, 686, 23.04.2020, Regjistrim