Rregjistri Publik i IEKA
 
Manuela Bajram Nebo
NIPT:
Vendlindje: Kruje
Ditelindje: 10.03.1984
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
453, 06.02.2020
Adresa: Rr: Sami Frashëri, Kompleksi T.I.D, Shk.B, Kati 1, 10 000 Tel: +355 42 274 832, Tiranë
Mobil: 0697061933
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
GRANT THORNTON sh.p.k.
KR, 675, 06.02.2020

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 675, 06.02.2020, Regjistrim