Rregjistri Publik i IEKA
 
Etleva Ylli Gani
NIPT: L21804001V
Vendlindje: Ersekë
Ditelindje: 06.11.1977
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
449, 06.02.2020
Adresa: Rruga Myslym Shyri, Pall. 55, Shk.2, Ap.13,v Zona Kadastrale 8830, Tiranë
Mobil: 0672063065
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 673, 06.02.2020, Regjistrim