Rregjistri Publik i IEKA
 
Ardit Nazmi Hajdini
NIPT: L41614007A
Vendlindje: Librazhd
Ditelindje: 14.11.1986
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
446, 06.02.2020
Adresa: Njësia bashkiake nr.7, Rruga Sulejman Pitarka. Godina nr. 13, Tiranë
Mobil: 0695275866
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 672, 06.02.2020, Regjistrim