Rregjistri Publik i IEKA
 
Eriold Jovan Janko
NIPT: M01330001U
Vendlindje: Pogradec
Ditelindje: 22.05.1982
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
347, 16.01.2015
Adresa: Rruga Adem Jashari, Pallati 4, Shk.1. Shtesa, Ap. 1, Tiranë
Mobil: 0689044271
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 669, 06.02.2020, Regjistrim