Rregjistri Publik i IEKA
 
Doranin Hysen Agalliu
NIPT: K31425532M
Vendlindje: Kukës
Ditelindje: 11.03.1960
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
126, 09.02.2001
Adresa: L.17.Rr.Stef Kaculini, Durrës
Tel: 052233160
Mobil: 0694013036
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: