Rregjistri Publik i IEKA
 
Anjeza Rruzhdi Maçolli
NIPT: L34628601R
Vendlindje: Pogradec
Ditelindje: 13.09.1987
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
444, 06.02.2020
Adresa: Rruga Fan-Noli, Lagjja nr 2, pranë Bashkisë, Pogradec
Mobil: 0674030313
[email protected]
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 666, 06.02.2020, Regjistrim