Rregjistri Publik i IEKA
 
Aida Fiqiri Xhizdari
NIPT: L21326014J
Vendlindje: Çorovodë
Ditelindje: 04.06.1975
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
439, 06.02.2020
Adresa: Kashar, Lagjja nr. 1, Rruga Vasil Tomara, Rrethrrotullimi i Kasharit, Pallati Konfort Konstruksion, Kati 5, Tiranë
Mobil: 0692067155
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 665, 06.02.2020, Regjistrim