Rregjistri Publik i IEKA
 
Juliana Xhafer Muço
NIPT: L91315021N
Vendlindje: Kuçovë
Ditelindje: 19.06.1974
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
450, 06.02.2020
Adresa: Njesia Bashkiarke nr. 5, Rruga "Petro Korçari", Ndërtesa 6, Hyrja 5, Apartamenti 12, Tiranë
Mobil: 0694004726
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 664, 06.02.2020, Regjistrim