Rregjistri Publik i IEKA
 
Manushaqe Guximtar Gojka
NIPT: M01307021L
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 24.07.1992
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
452, 06.02.2020
Adresa: Rruga Bedri Karapici, Pallati Doppler AL- Seksioni 3, Kati 2, Ap. 206, Njësia Bashkiake nr. 6, Tiranë
Mobil: 0696271768
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 663, 06.02.2020, Regjistrim