Rregjistri Publik i IEKA
 
Alban Viktor Xhelili
NIPT: K52304505D
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 23.08.1972
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
440, 06.02.2020
Adresa: Lagjja nr.3, Rruga Egnatia, objekt me nr. pasurie 4/158, zonë kadastrale 8514, kati i parë, Durrës
Mobil: 0692091015
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 661, 06.02.2020, Regjistrim