Rregjistri Publik i IEKA
 
Almarina Ilirjan Haxhi
NIPT:
Vendlindje: Sarandë
Ditelindje: 12.11.1986
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
442, 06.02.2020
Adresa: Rruga Hysen Zaloshnja, Nd. 2, H.4, Ap. 16, 1022, Njësia 5, Tiranë
Mobil: 0693318173
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Haxhi Audit & Consulting sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%
KR, 655, 06.02.2020

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 654, 06.02.2020, Regjistrim