Rregjistri Publik i IEKA
 
Donika Pandeli Benja
NIPT: K31529503W
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 22.06.1958
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
253, 27.08.2012
Adresa: Lagja 3, Rruga Skenderbeg, Durrës
Tel: 052239335
Faks: 052239335
Mobil: 0692083276
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 3, 09.04.2013, Regjistrim