Rregjistri Publik i IEKA
 
Merita Xhevdet Muzina
NIPT: K81611501Q
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 27.08.1979
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
423, 31.05.2019
Adresa: Lagjja nr.4, Rruga Fetah Bllaca, pallati nr. 1134, kati i dytë, Durrës
Mobil: 0697985357
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 653, 06.02.2020, Regjistrim