Rregjistri Publik i IEKA
 
Edi Ahmet Kokiçi
NIPT: L32217050G
Vendlindje: Elbasan
Ditelindje: 15.04.1975
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
435, 04.12.2019
Adresa: Rr. Haxhi Hysen Dalliu, Pallati A-A Konstruksion, Shk.1, Kati 7, Hyrja 10, Tiranë
Mobil: 0672078982
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 642, 04.12.2019, Regjistrim