Rregjistri Publik i IEKA
 
Loren Mihallaq Shyti
NIPT: L91806008C
Vendlindje: Kuçovë
Ditelindje: 16.06.1989
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
438, 04.12.2019
Adresa: Njesia Administrative Farke, Rr. Selita e Vjeter, Ndertesa Nr.5, Hyrja 4, Ap.10, Tiranë
Mobil: 0682000989
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 641, 04.12.2019, Regjistrim