Rregjistri Publik i IEKA
 
Klodjan Flamur Myftari
NIPT: L92204041R
Vendlindje: Patos
Ditelindje: 13.11.1977
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
437, 04.12.2019
Adresa: Rr. Tish Daija, Pallati ABC, Kati 1, Hyrja 2, Tiranë
Mobil: 0682060642
[email protected]
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 639, 04.12.2019, Regjistrim