Rregjistri Publik i IEKA
 
Lefter Ferrik Shehaj
NIPT: L82510405O
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 25.01.1970
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
418, 31.05.2019
Adresa: Lagjja Apollonia, Rr. Vasil Jano, Fier
Mobil: 0699312765
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 637, 04.12.2019, Regjistrim