Rregjistri Publik i IEKA
 
Egin Stefanaq Koçollari
NIPT: L92208012B
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 12.11.1983
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
400, 31.05.2019
Adresa: Njesia Bashkiake nr.1, Rruga Mihal Grameno, Pallati 1, Shk. 1, Ap. 12, Kati 5, Tiranë
Mobil: 0696005566
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 629, 07.10.2019, Regjistrim