Rregjistri Publik i IEKA
 
Dhimo Vangjel Dundo
NIPT: K32515098E
Vendlindje: Berat
Ditelindje: 24.09.1957
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
8, 11.01.2000
Adresa: Rruga “Antipatrea”, ndërtesa 2 katëshe pas Bashkisë, Berat
Tel: 032238360
Mobil: 0692099203
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: