Rregjistri Publik i IEKA
 
Bledi Ylber Bezo
NIPT:
Vendlindje: Gramsh
Ditelindje: 03.11.1987
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
394, 31.05.2019
Adresa: Rr. Don Bosko, Pallati Meldi shpk, Ap. nr 8, Tiranë
Tel: 0694264258
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
BEZO CONSULTING Sh.p.k , Administrator , Ortak - 60%
KR, 612, 01.08.2019

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 612, 01.08.2019, Regjistrim