Rregjistri Publik i IEKA
 
Rovena Agim Agolli
NIPT: M01421008L
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 19.05.1978
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
426, 31.05.2019
Adresa: Rruga "Ibrahim Rugova", Kompleksi Green Park, H.8, Ap. 22, Kati VI, Njësia Administrative nr. 5, Tiranë
Mobil: 0682007251
agolliro.cons@gmail.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 596, 31.05.2019, Regjistrim
KR, 688, 23.04.2020, Regjistrim si Person Fizik