Rregjistri Publik i IEKA
 
Dhimiter Jorgji Kushi
NIPT:
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 15.05.1978
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
252, 27.08.2012
Adresa: Lagjja nr. 1, Rr.Taulantia, Pallati nr.1025, Ap.26, Durrës
Tel: 052223918
Mobil: 0692097308
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Kushi Auditing sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%
KR, 634, 04.12.2019

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 50, 27.08.2012, Regjistrim