Rregjistri Publik i IEKA
 
Mirela Myslym Meta
NIPT: L91513013S
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 28.03.1979
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
385, 25.03.2019
Adresa: Njësia Bashkiake nr. 5, rruga "Sulejman Delvina", pallati nr. 43/1, Kati 2, Ap.1, Tiranë
Mobil: 0692259498
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 585, 25.03.2019, Regjistrim