Rregjistri Publik i IEKA
 
Vullnet Zaim Llane
NIPT:
Vendlindje: Durrës
Ditelindje: 25.01.1963
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
382, 15.02.2019
Adresa: Njesia Bashkiake Nr.9 , Rr. Panorama, Kompleksi Erjon, Shk.2, Kati 1, Durrës
Mobil: 0672009344
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
GOSNISHTI AUDITORS AND PARTNERS sh.p.k , Ortak - 25%
KR, 571, 15.02.2019

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 570, 15.02.2019, Regjistrim