Rregjistri Publik i IEKA
 
Hasan Hilmi Ago
NIPT: L91328011C
Vendlindje: Bilisht
Ditelindje: 03.08.1983
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
379, 15.02.2019
Adresa: Njesia Bashkiake nr.7, Rruga "Frosina Plaku", Kompleksi Magnet, Kulla Cassiopeia, Kati 1, Kodi Postar 1011, Tiranë
Mobil: 0682010003
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 566, 15.02.2019, Regjistrim