Rregjistri Publik i IEKA
 
Avni Ramush Tobli
NIPT: L32228018F
Vendlindje: Kukës
Ditelindje: 31.01.1973
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
375, 15.02.2019
Adresa: Njesia bashkiake nr.7, Rruga "Muhamet Gjollesha, ish markata e vjeter e Fruta Perimeve, Godina nr.6, Tiranë
Tel: 042426902
Mobil: 0676017002
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 561, 15.02.2019, Regjistrim