Rregjistri Publik i IEKA
 
Altin Tajar Xhafaj
NIPT: L41329030I
Vendlindje: Vlorë
Ditelindje: 02.08.1974
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
374, 15.02.2019
Adresa: Rruga "Frederik Shiroka", Pallati "Alba Konstruksion", Kulla B, Hyrja 3, Ap. 1, Tiranë
Mobil: 0692058278
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 560, 15.02.2019, Regjistrim