Rregjistri Publik i IEKA
 
Alda Mekail Prençe
NIPT:
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 11.01.1981
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
373, 15.02.2019
Adresa: Rruga Komuna e Parisit, Kompleksi Kika, Kulla nr.4, kati i 4, Tiranë
Mobil: 0682000906
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 559, 15.02.2019, Regjistrim