Rregjistri Publik i IEKA
 
Adrisa Enver Boshnjaku
NIPT: L96405003B
Vendlindje: Shkodër
Ditelindje: 03.11.1985
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
370, 15.02.2019
Adresa: Rruga Studenti, pallati Xhenis, kati i I-re, Shkodër
Mobil: 0694299768
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 555, 15.02.2019, Regjistrim