Rregjistri Publik i IEKA
 
Bendis Burim Husi
NIPT: L52222001G
Vendlindje: Vlorë
Ditelindje: 23.06.1975
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
368, 08.01.2019
Adresa: Njesia Bashkiake nr. 5, Rruga Sami Frasheri, Pallati perballe Bankes ProCredit, Kati 5, Ap. 11, Tiranë
Mobil: 0682042112
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 551, 08.01.2019, Regjistrim