Rregjistri Publik i IEKA
 
Dashnor Islam Memishi
NIPT: K61615008O
Vendlindje: Ersekë
Ditelindje: 12.06.1957
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
129, 09.02.2001
Adresa: Rr. Durresit, Kullat e Fratarit nr.3, Tiranë
Tel: 042258621
Mobil: 0682043301
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: