Rregjistri Publik i IEKA
 
Albion Nikollaq Ndini
NIPT: L22104020I
Vendlindje: Kuçovë
Ditelindje: 24.05.1983
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
367, 08.01.2019
Adresa: Njesia Bashkiake nr.5, Rr. Haxhi Kika, nr.25, Hyrja 13, Ap.51, Tiranë
Mobil: 0684000290
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 550, 08.01.2019, Regjistrim