Rregjistri Publik i IEKA
 
Leonard Shyqyri Bego
NIPT:
Vendlindje: Fier
Ditelindje: 28.03.1975
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
169, 21.09.2007
Adresa: Rr. Zef Jubani, Hyrja 1, Apt. 17, Tiranë
Tel: 0692078120
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
FAKT- Advisory sh.p.k. , Administrator , Ortak - 100%


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 544, 06.11.2018, Regjistrim