Rregjistri Publik i IEKA
 
Zana Mehmet Rusi
NIPT: L81421024A
Vendlindje: Korçë
Ditelindje: 29.09.1956
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
52, 26.01.2000
Adresa: Njesia Bashkiake nr.5, Rr.Muhamet Gjollesha , Pallati nr.140, shkalla 1, Ap nr. 6, Tiranë
Mobil: 0684966627
[email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 226, 20.04.2011, Pezullim
KR, 529, 13.04.2018, Riregjistrim